Neprodejný šrot Intel P55 Express a procesory Intel Core i5

17.11.2009 10:42

Zákaznící nemají zájem o nejnovější desky s čipovou sadou Intel P55 Express a procesory Intel Core i5 - už dnes jsou zastaralé !

Prodejci hlásí nezájem o nové desky Intel P55 Expres a procesory Intel Core i5. Intel vydal čipové sady P55 bez implementace nových technologií SATA3 a USB3 a tak jsou tyto desky už dnes zoufale zastaralé a zákaznící o ně nejeví vůbec žádný zájem. Dalším argumentem je chyba patice P55, kdy tato shoří a odejde jak deska i procesor. Zákazník však náhradu ani v záruční době nedostane, protože Intel tvrdí, že je to taktováním. Odejde z reklamačního odd. prodejce se zničeným vyhořelým počítačem a prázdýma rukama. 

To co Intel vydává za novinku, tedy platformu P55 je ve skutečnosti zoufale zastaralá koncepce, bez nově uváděných důležitých technologií a i když ji intel nabízí se slevou, kdy desky stojí kolem 2t Kč, jsou v podstatě drahé i zadarmo. Navíc jediný procesor Intel i5 720, který není až zas tak předražený, jako další CPU řady i7, které jsou absurdně předražené a jsou výrazem chamtivosti židovských lichvářů ovládajících firmu, či spíše řečeno mafii kolem firmy Intel, tento i5 729 nemá funkci HT a je tak zcela nezajímav i za cenu za jakou se prodává. Kupce této platformy Intel P55 Express čeká velké zklamání nad slabým výkonem sestavy a zejména šok z nutnosti si za chvíli koupit novou sestavu podporující technologie SATA3 a USB3 od AMD, které tato firma uvede na trh s jižním můstkem SB850 za několik týdnů.

 

Americká férovost hochů od AMD a jejich technologická invence opět vítězí nad chmtivostí a židovskou lichvou kolem firmy Intel.

 

AMD nemá problémy podobné vyhořením patice, jako je tomu u Intelu P55 Expres a svým výkonem se vyrovná Intelu a to za poloviční cenu. Navíc již za několik týdnú přijde na trh moderní čipová sada AMD s jižním můstkem SB850, podporujícím dlouho očekávané nejmodernější technologie datových přenosů SATA3 a USB3, na které už všichni netrpělivě čkáme a které teprve umožní plně využít nastupující SSD disky a odstraní problémy se zoufalým pomalým připojením USB2. 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.