Intel má závadu v nové řade Core i5/i7 - počítač Intel vám může shořet !!!

21.10.2009 10:40

Intel má problémy s novou platformou I5/i7 ! Pozor, počítač Intel vám shoří !

Vypadá to na konstrukční vadu patice LGA 1156 u které dochází k selhání a následkem je zničení těchto přemrštěně drahých procesorů Intel řady i5/i7 a základní desky. Při maximálním výkonu procesoru a zejména při přetaktování dochází ke shoření patice a zničení jak desky, tak i procesoru. Vlivem takto vzniklého požáru je možné i např. vyhoření celého bytu, či domu. Doporučujeme uživatelům této vadné platformy Intel LGA 1156 nenechávat PC vybavené procesory a deskami s čipovou sadou Intel s paticí LGA 1156 bez dozoru a i při práci s počítačem ponechávat otevřenou bočnici, aby bylo možné požár Intelu ihned odhalit a uhasit, zejména používá-li se přetaktovaný procesor. Již při uvedení platformy Intel s paticí LGA 1366 procesorů Intel i9 bylo nebezpečí shoření procesoru a dokonce někteří výrobci základních desek lepily na paměťové sloty výstražné nápisy o zákazu  používat u pamětí vyšší voltáž než 1,6 V. Intel se zase nepoučil a vydal opět nekvalitní a nebezpečnou platformu, která může způsobit požár počítače a třeba i celého domu, nebo sídla firmy nebo kanceláří. 

V tom lepším případě se vám naskytne tento pohled na vyhořelou patici a procesor firmy Intel. V horším případě, pokud například necháte sestavu Intel bez dozoru...

 

a proto by uživatelé platformy Intel s paticí LGA 1156 měli tuto nebezpečnou sestavu Intel reklamovat. U platformy AMD se podobné závady nevyskytují a zřejmě je lepší využít tuto kvalitní platformu AMD, která je i za mnohem příznivější ceny.

Zpět

Diskusní téma: Intel má závadu v nové řade Core i5/i7 - počítač Intel vám může shořet !!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: AMD

Mít PC s AMD, to bych radši neměl PC.... Krom toho píšu tento příspěvek z tohoto "zastaralého, nespolehlivého a kdesi cosi" Intel-u i860 na chipsetu P55... Autor bude asi zavilým odpůrcem "modrých" a obhájcem "zelených"....
Není nad to vyvolávat paniku v těch, kteří by se rádi rozhodli a nejsou ortodoxními zastánci jedné ze dvou hlavních značek.
Tak schválně, komu to dřív shoří nebo aspoň odejde do věčných lovišť :-)

Datum
Vložil
Titulek

AMD je na to jeste hure

a co AMD https://www.youtube.com/watch?v=yRn8ri9tKf8 ?

Datum
Vložil
Titulek

Re: AMD je na to jeste hure

AMD je naprosto spolehlivý a "nehořlavý" a na tom odkazu na youtube ani nic o AMD není, protože tam ani nic takového být nemůže. Naopak Intel prostě má nebezpečný paskvil jak patici 1366 a ještě nebezpečnější patici 1156. Mít počítač Intel, rychle bych běžel pro hasicí přístroj, takový požár opravdu není žádná legrace.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.