Gaza - nejhrůznější koncentrační tábor všech dob?

30.01.2009 12:03

 Všichni s hrůzou sledujeme vyvražďování bezbranných žen a malých dětí v tomto nejhrůznějším a nějvětším koncentračním táboře všech dob. Zejména dnes, kdy významné osobnosti a autority volají po ukončení zvěrstev na tamních vězních, jako např. Svatý otec Benedikt XVI v Římě. Židovští SS-mani zde dokonce střílejí vězně fosforovými střelami, který zasažené osoby spálí. Jsou zprávy o přepadávání obydlí domácího obyvatelstva židovskými SS-many, rodina je vyhnána na ulici a židovští vojáci se usadí v obsazeném obydlí a zde se opíjejí a znásilní ženy rodiny  a dokonce i  malé 7-8 leté dívenky. Na podporu tohoto esesáckého řádění finančně přispívají i zdejší židé a jejich firmy a organizace, jako například Společnost Františka Kafky, tuto zase finančně podporují Němci, konkrétně firma Volkswagen (a Magistrát hl. m. Prahy !!), založená Adolfem Hitlerem. Kruh se tedy uzavírá, podporu pro zvěrstva v koncentračním táboře Gaza si Izraelci zajišťují odtud, kde se s koncentračními tábory začalo. Vyzýváme Policii ČR k monitoringu židovských organizací v ČR s ohledem na podezření z podpory hnutí potlačující lidská práva.

Zpět

Diskusní téma: Gaza - nejhrůznější koncentrační tábor všech dob?

Datum
Vložil
Titulek

Gaza

Proboha, tak jsem si tu bohužel přečetl pár "článků" a chtěl bych se Tě zeptat na jednu podstatnou věc, ale odpověz popravdě.... Léčíš se ???

Datum
Vložil
Titulek

Re: Gaza

Myslíš jestli někdo léčí oběti koncentráku v Gaze? Tak ty bohužel nikdo neléčí, jsou ponechány napospas těm SS-manům z Izraele.

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.